Forum Icons gone after installing furl

After installing the furl script the icons in the forums stopped showing.

I set the theme to default just to make sure it was not a theme problem and it remained the same.
Also tested in Firefox and IE to be sure it was not a browser issue.

Anyone have any idea how to resolve this issue?

Image attached.

Thanks!
... Read Compelte post
Other Tags: SEF plugin e107   FURL e107   
Posted by FatFreddiesCat on Sat Apr 21 2007, 07:20 PM

Conversation

Sun Sep 26 2021, 08:16 AM
Marina Elizabeth
Hey, I'm Marina.. I found your profile in Social network. I'm single and horny.. Please come and chat with me. Come here to chat with me.
Sun Sep 26 2021, 07:26 AM
Ranker SEO
Hello,
Sat Sep 25 2021, 09:53 PM
Earnestine Nowak
Reach first page on Google with our powerful backlinks for just $49. Take your business to the next level by utilizing our SEO service. No.1 Genuine SEO Agency in 2021. For real proofs visit https://www.ranker.one
Sat Sep 25 2021, 09:27 PM
Celesta
This info is invaluable. How can I find out more? 2гис дубай [ekskurzia-Dubai.Bg] ekskurzia-dubai Ekskurzia Dubai
Sat Sep 25 2021, 09:24 PM
Brigitte Hickson
I think that nobody should have to pay for advertising online any more these days which is why I put together this list of places where you can advertise completely free! Check it out: https://tinyurl.com/getfreeadshere

Downloads

Comments

Mirza123
Thu Jun 25 2020, 03:46 PM
eunicelove124
Mon Jun 22 2020, 03:03 PM
cerouno
Tue Jun 16 2020, 05:10 PM
Marce
Sat Jun 13 2020, 09:43 PM
Davidthils
Thu May 21 2020, 12:44 PM
Jakeror
Thu May 21 2020, 01:28 AM
motorCar
Wed May 20 2020, 07:05 PM
Vordrync
Wed May 20 2020, 11:52 AM

Online

Guests: 59, Members: 0 ...

most ever online: 182184
(Members: , Guests: 182184) on 06 Aug 2010: 05:37 AM

Members: 38215
Newest member: Mirza123